Start een eigen webshop

Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

Er zijn diverse talen in te stellen in de online webwinkel. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Een webwinkel beginnen behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u geen kennis van webshops beginnen heeft. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

Het is niet moeilijk om zelf een webshop te maken. U vindt op de pagina Een webshop maken een link naar een handig PHP script waarmee dit te doen is. Met dat PHP script kan een geweldige webshop in elkaar worden gezet. Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. Daarbij is het PHP script aan te passen. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Er is een vrij grote kans dat u een webwinkel wilt beginnen, wanneer u dit artikel aan het lezen bent. U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. U kunt via die pagina verder navigeren naar een website waar u dit PHP script aan kunt schaffen. PHP scripts worden breed ondersteund.
Free Web Hosting