Maak je eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Eigen startpagina bouwen. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Wordt er een retourlink gevraagd? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting