Portaalsite beginnen info

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt met behulp van een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een startpagina script is niet duur. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. Er zijn verschillende dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Je eigen startpagina website maken. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database plaatsen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. De database tabellen zullen daarna gecreëerd worden door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Met behulp van het beheeromgeving past men een dochterpagina erg makkelijk aan. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Daar zijn diverse opties voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het toevoegen van banners is een andere optie. Het plaatsen van een nieuwe banner is behoorlijk simpel.
Free Web Hosting