Responsive advertentie website runnen

Deze pagina beschrijft een handig script waarmee u zelf een marktplaats kunt beginnen. Een centrale rol is weggelegd voor de beheeromgeving van het script. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

Bent u benieuwd naar meer informatie over het script, dan zal de pagina Professionele advertentiewebsite maken u voorzien van de benodigde informatie. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Via de betreffende link is het script ook heel makkelijk te downloaden. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Heeft u de files neergezet op de server, dan kan het installatieproces gestart worden. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Op deze manier kunt u uw marktplaats website voorzien van een unieke samenstelling van kleuren. Het is zelfs mogelijk om uw advertentie website te richten op een specifieke markt en bijpassende kleuren te kiezen. Het advertentieoverzicht kunt u zelf opmaken met behulp van een daarvoor bedoeld beheerscherm.
Free Web Hosting