Bouw uw eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Klik op Eigen startpagina om meer over startpagina scripts te weten te komen. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.

Free Web Hosting