Eigen Markplaats Samenstellen

Is een eigen marktplaats beginnen iets wat u graag wilt? Dan is dit ook mogelijk wanneer u geen verstand heeft van websites maken. U kunt dan via een beheerpaneel gemakkelijk uw site aanpassen. De kleuren en rubrieken kunt u op deze wijze bijvoorbeeld heel makkelijk veranderen. Het is hiervoor niet nodig dat u kennis heeft van de achterliggende techniek. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Tevens zijn er allerlei mogelijkheden om met het script inkomsten te genereren. Bijvoorbeeld via betaalde rubrieken. Een adverteerder kan dan betalen voor diverse opties. U kunt voor al deze mogelijkheden verschillende tarieven rekenen.

Wanneer een adverteerder een advertentie toevoegt wordt er een overzicht van de kosten getoond. Daarna kan de adverteerder eenvoudig betalen via de website. Wilt u via het marktplaats PHP script ook geld verdienen? De pagina advertentie website bevat hier veel informatie over. Zo een script hoeft niet veel te kosten. Een eigen advertentie website is zo gepiept op deze manier. Het script maakt de benodigde tabellen in de database aan. Verder zal het systeem een account aanmaken voor u. Nadat uw advertentie website door het script gebruiksklaar is gemaakt, kunt u via de beheeromgeving het beheer van uw website doen.

Er kunnen enkele foto’s aan een advertentie worden toegevoegd.Hoeveel afbeeldingen dit zijn kunt u instellen via de beheeromgeving. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Een nieuw account is aan te vragen via uw website. De bezoeker kan daarvoor een registratieformulier invullen op uw advertentie website. De adverteerder kan met zijn gebruikersaccount eenvoudig aanpassingen aan zijn advertenties doen. Via een formulier dat bij de advertentie wordt weergegeven kunnen bezoekers een bericht sturen naar de adverteerder. Frauduleuze advertenties kan men ook melden via een fraudeformulier.
Free Web Hosting