Gebruik van PHP

Wit u complexe logica aan uw site toevoegen dan is het gebruiken van PHP het overwegen waard. Hoewel voor de gebruiker niet direct te zien is PHP een belangrijk deel van een website. PHP kan min of meer de processen op de website ondersteunen met allerlei extra functies. Zonder PHP kan er van bepaalde functionaliteiten geen gebruik worden gemaakt. Als alternatief kan men ook voor .NET of Java als server-side engine kiezen.

Vaak kunt u direct aan de slag met PHP bij uw hosting provider. Dit scheelt u tijd omdat u niet zelf allerlei dingen hoeft te installeren. Zo kan het implementeren van een Voordelen van PHP relatief probleemloos worden gedaan.

Dat PHP niet zo heel lastig is om te leren vinden veel ontwikkelaars fijn. En zo kunt u best ver komen met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een PHP gastenboek zonder dat u veel ervaring heeft. Tevens kunt u van allerlei PHP frameworks gebruikmaken om het leven als PHP programmeur nog makkelijker te maken.

PHP is ook voor commercieel gebruik gratis. Het PHP platform kan op alle populaire besturingssystemen aan de praat worden gekregen.
Free Web Hosting