Hoe maak ik een startpagina

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een speciaal PHP script. Het is gemakkelijk te doen met een startpaginascript. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Op een eenvoudige manier voegt u een widget toe aan uw startpagina. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

Waarschijnlijk kunt u daarnaast zonder problemen werken met een dergelijk script. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina . Het installeren is niet uiterst lastig. Veel verstand van een website bouwen hoeft u niet te hebben. Een ideale oplossing voor mensen met amper verstand van HTML en CSS. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Middels een aanmeldformulier kan een bezoeker zeer gemakkelijk een eigen account aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Ook kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Per startpagina kan er bovendien een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Een widget plaatsen is zeer eenvoudig. Zo kunt u het laatste nieuws tonen. Van iedere website waarvan u een feed kent kunt u de feed tonen.
Free Web Hosting