Je eigen startpagina maken

Er is geen technische kennis nodig voor het maken van een startpagina. Aanmelding op een startpagina-website is daarvoor nodig. Registreren kan doorgaans via een eenvoudig te bereiken formulier. In dit formulier kunt u soms al de gewenste dochterpagina invullen. Anders kan het nadat u bent geregistreerd.

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Een Startpagina script startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Het is zelfs mogelijk wat extra inkomsten met een startpagina te genereren. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. U kunt in deze kolommen rubrieken toevoegen. Een rubriek wordt ook wel categorie genoemd. Een aantal websites staan plaatsing van afbeeldingen en stukjes tekst ook toe. In sommige gevallen dient u een minimaal aantal links te hebben, anders wordt uw pagina na enige tijd verwijderd.

Free Web Hosting