Eigen startpagina bouwen

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Startpaginascript. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting