Wilt u een eigen advertentiewebsite bouwen?

Zelf een advertentiewebsite bouwen is goed mogelijk met een PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Raadpleeg marktplaats CMS wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

Meer informatie over het advertentiescript kan worden geraadpleegd via de website van de aanbieder. De verschillende mogelijkheden worden beschreven op de site van de ontwikkelaar. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Wilt u dus op een relatief eenvoudige wijze een extra inkomen opbouwen, dan is dit script daar uitstekend geschikt voor.

Indien gewenst kunt u ook hosting bij het script afsluiten. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting