Maak een verzameling van uw bookmarks

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. Het is daarbij mogelijk om de website per onderwerp in te richten. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Je favoriete sites online beheren. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Beheerders kunnen hun eigen startpagina volledig aanpassen.

U kunt verder contextuele teksten toevoegen aan alle startpagina’s waarbij u meer informatie over ieder deelonderwerp kunt verstrekken. Een speciale rubriek is bijvoorbeeld een RSS feed of een poll. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Met uw website haalt u technieken in huis om heel eenvoudig te koppelen met diverse betaalsystemen. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. Verschillende bedragen zijn er te rekenen voor een backlink op de voorpagina en een link op een normale startpagina.
Free Web Hosting