Eigen startpagina online zetten

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. De eerste website met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken was dan ook een Nederlandse website. In het buitenland zijn linklijsten vaak opgebouwd volgens een heel andere opmaak. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken op de dochterpagina’s.

Men maakt van startpagina’s nog altijd dankbaar gebruik voor het bouwen van backlinks. Er zijn veel startpagina websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aanmaakt te vinden via Google. Op deze manier kunt u zonder extra kosten een aantal extra links plaatsen op verschillende websites. Daarnaast is met een startpaginascript uw eigen startpagina website bouwen een lucratieve optie. Een dergelijke website kunt u maken met een startpagina script, een eigen domein en webruimte. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Startpaginascript. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

De gebruikers van uw website kunnen heel gemakkelijk een eigen startpagina maken. Op uw website wordt een formulier weergegeven waarmee men een account kan aanmaken. Het account kan worden gebruikt om in te loggen in de beheerdersomgeving en startpagina’s aan te maken en te wijzigen. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. En wanneer u met uw browser navigeert naar uw website, zal automatisch het installatiescript starten. Het script vraagt u om een aantal belangrijke gegevens. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. Zodra het systeem is geïnstalleerd, zijn de kleuren van uw startpagina website en alle individuele startpagina’s met het script te wijzigen. Van de verschillende rubrieken op een startpagina kunt u ook weer afzonderlijk de kleuren instellen.
Free Web Hosting