Het opzetten van een nieuwe portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo zal de browser de corresponderende startpagina tonen aan de bezoeker. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website simpel te doen zijn. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn venster krijgt. Met een al bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te ontwikkelen. Bent u nieuwsgierig geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Portaalsite maken info eens. U kunt daarmee een flinke hoeveelheid tijd besparen. U kunt direct beginnen met content op de website aanmaken.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting