Een mooie startpagina bouwen

Het is voor bedrijven altijd interessant wanneer de online vindbaarheid goed is. Uitbreiding van uw klantenkring ten gevolge van uw website is dan eerder regel dan uitzondering. Handig daarbij zijn backlinks vanuit andere websites. U kunt op veel startpagina websites een dochterpagina aanmaken. Hier kunt u een dergelijke link naar uw site plaatsen. Bij de meeste startpagina websites kan dit gratis. Wilt u zelf een startpagina website opzetten, dan is dat een andere mogelijkheid.

Er zit wel een nadeel aan het aanmaken van een startpagina op de website van iemand anders. U weet namelijk niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Men hoeft u zelfs helemaal niet op de hoogte te stellen.

Op de pagina Nieuwe site maken kunt u meer lezen over een oplossing voor dit probleem. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. Zo houdt u zelf volledig de controle over uw startpagina’s. Zolang u netjes betaalt voor uw webhosting, zal de site in de lucht blijven. U koopt daarmee als het ware een stukje zekerheid.

Vaak kan de startpagina website aan uw huidige hosting account toegevoegd worden. Meer dan één website op een hosting pakket onderbrengen is vaak mogelijk. Geld uitgeven aan een tweede hosting pakket is in dat geval niet nodig. Is het onderbrengen van meerdere webhosting bij uw webhosting niet mogelijk, realiseert u zich dan dat webhosting tegenwoordig spotgoedkoop is. Het aanschaffen van een tweede pakket zullen de kosten uiteindelijk dus niet zijn.

Investeert u in een goed startpaginascript, dan kunt u daarmee waarschijnlijk ook links verkopen. Daarbij wordt de link na de betaling in de meeste gevallen automatisch geplaatst. Zo heeft u de investering er eigenlijk binnen de kortste keren in veelvoud uit. Heeft u tijd om met een startpaginascript aan de slag te gaan? Een startpaginascript kan u dan ondersteunen in het behalen van online succes.
Free Web Hosting