Gemakkelijk een marktplaats starten

Heeft u geen verstand van websites maken, dan nog is het mogelijk om een eigen marktplaats te beginnen. U kunt zelf een PHP script schrijven, maar het is niet nodig. Er zijn een aantal scripts die u daarvoor kunt aanschaffen. Zelf programmeren is dan niet nodig. Een marktplaats website maken wordt sterk vereenvoudigd door een marktplaats CMS. Over een dergelijk script leest u op de pagina marktplaats PHP script meer. U koopt het via de website van de aanbieder en kunt direct online betalen. Na een goed verlopen betaling krijgt u meteen toegang tot de downloadpagina.

Op uw webhosting pakket voert u de installatie van het advertentie script uit. Een meegeleverd installatie script handelt de installatie voor u af. De bestanden dienen eerst te worden overgezet naar de webserver. Bij uw eerste bezoek wordt automatisch het installatieprogramma gestart. U krijgt de volledige controle over de categorieën op uw website. De inloggegevens van uw beheerdersaccount kunt u tijdens het installatie zelf kiezen. Dit account kan worden gebruikt voor het wijzigen van de rubrieken op uw marktplaats website. U kunt ook alle andere instellingen op deze wijze gemakkelijk aanpassen.

Zou u een dergelijk script graag inzetten voor het beginnen van uw eigen marktplaats? U kunt via genoemde link meer informatie krijgen. Het script biedt u de mogelijkheid om een geldbedrag te vragen bij de aanmelding van een nieuwe adverteerder. Tevens is er de mogelijkheid om voor allerlei aanvullende mogelijkheden een apart geldbedrag te rekenen. Voor het ontvangen van betalingen is er een koppeling met een betaalprovider. Adverteerders kunnen foto’s toevoegen aan een advertentie. Via het beheerpaneel heeft u de mogelijkheid om hierbij het maximum aantal foto’s in te stellen dat kan worden toegevoegd. In dezelfde omgeving past u heel gemakkelijk de kleuren van uw website aan.
Free Web Hosting