Begin uw eigen startpagina website

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is makkelijk met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Waar het bij een startpagina voornamelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s erg interessant voor off-page SEO. Er zijn diverse dochterpagina’s die doorgaans een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Startpaginascript bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het zal niet lastig zijn om het startpaginascript te installeren.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het aanmaken van een administrator account. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Het aanpassen van een startpagina is zeer simpel met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op diverse manieren worden betaald. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners. Het is erg eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting