Linkpagina beheer

Wat handig is voor linkbuilding, is uw eigen startpagina website. In feite is een startpagina website een uitgebreide linkcatalogus met diverse dochterpagina’s. Aan de verschillende dochterpagina’s kan een eigen onderwerp worden toegewezen. Dit is handig voor de bezoeker en voor zoekmachines.

Daarbij kunt u bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina te maken. Heeft u die optie ingeschakeld, dan kan de bezoeker zich via een speciaal formulier eenvoudig aanmelden. Hiermee wordt een gebruikersaccount aangemaakt. Dit account geeft de bezoeker de mogelijkheid om een eigen startpagina te beginnen.

Tijdens het maken van een nieuwe startpagina krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een subdomein te kiezen. Het is verstandig hier iets in te vullen dat te maken heeft met het thema van de nieuwe startpagina. Men spreekt ook wel van zoekwoorden. U kunt achter dergelijke zoektermen komen door een zoektermen analyse te doen.

De pagina Eigen startpagina maken bevat informatie voor het beginnen van uw eigen startpagina website. Het is niet heel moeilijk om uw eigen startpagina website te beginnen. Webhosting pakket en een eigen domein heeft u naast het startpagina script ook nodig. Het meeste werk wordt door een handig installatiescript gedaan. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Naast links kan men ook teksten op de startpagina’s plaatsen. Kleuren kunnen per individuele dochterpagina worden gewijzigd.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is dat ook niet heel lastig. U kunt na het koppelen van een betaalprovider backlinks verkopen op uw startpagina website. Na een gelukte betaling wordt een link automatisch aan de website toegevoegd. Voor een homepage link een een link op een gewone dochterpagina kunt u variërende prijzen hanteren. Zo verdient u ook nog eens geld met uw eigen startpagina website. U kunt zo onder andere de aanschafkosten van het startpaginascript eenvoudig terugverdienen. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf de regels.
Free Web Hosting