Nieuwe startpagina

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. Zelf een script programmeren is mogelijk maar zal wel wat tijd kosten. Een bestaand startpagina script gebruikt zal eenvoudiger zijn. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Men kan zich via uw website registreren. Met een account dat hiermee wordt aangemaakt kunnen ze vervolgens inloggen en startpagina’s aanmaken en beheren. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit gehele proces verloopt automatisch. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. Wanneer er geen problemen bij de betaling zijn opgetreden, zal de link direct aan de website worden toegevoegd. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Omdat een link op de voorpagina als erg waardevol wordt gezien, kunt u voor een dergelijke link iets meer geld vragen. We willen u graag wijzen op het artikel Eigen startpagina online zetten als u behoefte heeft aan meer informatie. Webruimte en een domeinnaam zijn ook nodig om gebruik te kunnen maken van een startpagina script. Is dit geregeld, dan kunt u aan de slag met uw eigen startpagina website.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Hiermee wordt het voor u gemakkelijker om het script te installeren en gebruiksklaar te maken. Bezoekers kunnen zich aanmelden via een formulier op uw site. Hiermee wordt een account aangemaakt. Met dit account kunnen ze zelf een dochterpagina samenstellen.
Free Web Hosting