Een eigen startpagina website samenstellen

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Voor linkbuilding wordt er dan daarnaast veel gebruik geschreven van startpagina websites. Men heeft zelfs een startpagina script ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zelf een dergelijke website met dochterpagina’s te maken. Over dergelijke scripts kunt u meer lezen op Startpaginascript. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Online inkomen genereren is met het script heel goed te doen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. het bedrag dat u rekent voor een link op uw startpagina website kunt u via het beheergedeelte gemakkelijk invoeren. Er is verder een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Ook kunt u custom code invoeren voor een banner. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s behoorlijk handig. Een afzonderlijke startpagina zal dikwijls rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. Zo kan bovendien het subdomein zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn voor uw sites. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

We brachten u er eerder al van op de hoogte. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. In eerste instantie is het niet gecompliceerd om het meest recente nieuws toe te voegen. Tevens een poll is eenvoudig geplaatst. Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Er is geen speciale kennis nodig. Het is heel gemakkelijk om het kleurschema naar uw eigen smaak aan te passen.
Free Web Hosting