Afkicken van blowen

Wie weet rookt u zo af en toe een joint om tot rust te komen. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Iedere dag blowen is bijvoorbeeld af te raden. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Blowen kan gezellig zijn maar ook gevaarlijk. Afhankelijkheid kan optreden. En dan hebben we het over verslaving. U kunt gaan blowen om problemen te vergeten. Zo kan men ook snel iedere dag aan de wiet gaan zitten.

Als u goed heeft opgelet heeft u gemerkt dat wiet steeds duurder wordt. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Iedere dag blowen kost per maand zo'n 300 euro. Denk aan duizenden euro's per jaar. Zou u er zoveel geld voor over hebben?

In bijwerkingen stoppen met blowen vindt u veel tips voor stoppen met blowen. Veel cannabisgebruikers die willen stoppen kunnen dit soort informatie goed gebruiken. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Bereidt u zich goed voor dan verhoogt u uw kansen.

In een joint verwerkt men meestal ook tabak. Tabak zit vol schadelijke bestanddelen. Wanneer u een joint met tabak rookt, krijgt u dus ook deze stoffen in uw lichaam.
Free Web Hosting