Een moderne advertentie site maken

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Taken met betrekking tot het beheer kunnen worden uitgevoerd met behulp van de meegeleverde beheeromgeving. Uw beheeraccount kunt u zelf instellen wanneer u de software installeert.

U kunt de pagina marktplaats script doornemen wanneer u graag meer informatie over dit script wilt hebben. Een link naar het script kunt u eveneens vinden op de betreffende pagina. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. Het op de server plaatsen van de files is uiterst eenvoudig. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Bij een kant en klaar zijn er ook duidelijke regels omtrent de ondersteuning bij het script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. Na het wijzigen van de kleuren, worden de codes voor de opmaak gegenereerd. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Er kan op deze manier een eigen stijl worden gegeven aan uw advertentie website. Ook is het mogelijk om u te richten op een bepaalde doelgroep door bepaalde kleuren te kiezen voor uw marktplaats website. Het overzicht van alle advertenties kunt u eenvoudig zelf opmaken.
Free Web Hosting