Een eigen startpagina online zetten

Is een startpagina website hebben iets dat u interessant vindt? Dit artikel vertelt u wat te doen. Wat u daarvoor nodig heeft, is een zogeheten startpagina script. Desgewenst kan de aanbieder het script voor u installeren op uw webruimte. Het is desondanks niet lastig om zelf het script te installeren. Meestal is er documentatie voor beschikbaar.

Een startpagina script, daar kunt u via het artikel Beheer van uw linkpagina ook meer over lezen. Een dergelijk script is vaak prima te betalen. Er zijn voldoende mogelijkheden voor online inkomen genereren. U verdient dan geld met het verkopen van backlinks. Als u wilt kunt u ook Google Adsense op uw startpagina tonen. Langs deze weg verdient u de aanschafkosten snel weer terug. Op deze manier heeft u aan de ene kant inkomsten. En aan de andere kant krijgt uw startpagina website er ook weer backlinks bij vanaf de sites van anderen. Zo wordt uw startpagina ook bekender in de zoekmachines en bij eventuele bezoekers.

Een installatie script maakt uw startpagina website helemaal gebruiksklaar. Het installatiescript kunt u starten na het overzetten van de bestanden naar de server. Het aanmaken van een beheerdersaccount is bijvoorbeeld iets dat het installatieprogramma voor u doet. Voor iedere startpagina kunt u een eigen subdomein instellen. Bezoekt men dat specifieke subdomein, dan komt de startpagina tevoorschijn. Alle dochterpagina’s hebben zo een eigen subdomein.
Free Web Hosting