Begin je eigen affiliate website

In het geval dat u wilt beginnen met affiliate marketing dan is het niet direct nodig om te weten hoe u een site maakt. U kunt met een PHP script zelf een affiliate shop starten zonder u heel in de techniek te hoeven verdiepen. Wat u daarbij nodig heeft voor uw eigen internetwinkel, zijn een passende domeinnaam en een prima hostingpakket. In dit artikel is een link opgenomen naar een pagina waar u de webhosting en het domein meteen samen bij het script kunt kopen.

Klik op de link affiliate marketing beginnen wanneer u hier meer over wilt weten. Alle benodigde onderdelen van een affiliate shop zitten in het PHP script. U kunt via deze site tevens uw domeinnaam aanvragen en een webhosting pakket afnemen, waarop uw nieuwe affiliate shop voor u wordt klaargezet. Alle benodigde dingen heeft u dan meteen in huis.

Een onderdeel van het PHP script is het beheerpaneel waarmee u de website naar wens kunt aanpassen. Feeds kunnen automatisch worden ingelezen. Het kost u zelf weinig tijd om producten bij te werken omdat dit automatisch gebeurt. Een eigen affiliate webwinkel geeft u een goede mogelijkheid om extra inkomen te genereren.
Free Web Hosting