Uw Eigen Advertentiesite

Een marktplaats CMS kan u helpen met het beginnen van een eigen marktplaats. Doorgaans wordt voor een script de programmeertaal PHP gebruikt. U heeft dan slechts wat basiskennis nodig om uw eigen marktplaats te beginnen. Er wordt een professionele marktplaats website geïnstalleerd op uw webhosting pakket.

Hoe komt u nu aan zo een script, vraagt u zich af. Wij raden u aan om Marktplaats script eens te bekijken. Het gebruiksklaar maken met behulp van een marktplaats PHP script is niet zo heel lastig. Er is veel besparing in tijd en geld te realiseren met een reeds bestaand script. U zult aan het zelf bouwen de nodig tijd kwijt zijn. Een programmeur zal een dergelijk script niet gratis voor u kunnen maken. U zult geen PHP ontwikkelaar in hoeven huren. Het bouwen van uw eigen unieke marktplaats is nog altijd mogelijk met een bestaand marktplaats PHP script. De kleuren op uw advertentiewebsite past u gemakkelijk aan. U kunt een wijziging in een rubriek ook heel eenvoudig aanbrengen. De website kan zodanig worden aangepast dat deze aansluit bij een specifieke doelgroep.

Met het script kunt u op diverse manieren zorgen voor extra geld. U kunt rubrieken als betaalde rubrieken aanmerken. Verder is het mogelijk om geld te vragen voor het vermelden van een website link. U kunt ook een bedrag rekenen voor het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie. Het script controleert meteen of de betaling is gelukt. Is de betaling gelukt, dan wordt de advertentie in de betaalde rubriek zichtbaar. Ook worden een eventueel telefoonnummer of een eventuele website link getoond na de betaling.
Free Web Hosting