Een uitgebreide advertentiesite maken

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Een onderdeel van dit PHP script is het control panel. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. Meer informatie over het script is te vinden op eigen marktplaats. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. U kunt tijdens de installatie de belangrijkste gegevens van de site doorgeven. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Voor het aanpassen van content wordt vaak van een WYSIWYG editor gebruikgemaakt. Heeft u geen kennis van de techniek, dan is een CMS pakket bij uitstek de tool om een professioneel ogende website te maken. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De diverse onderdelen waaruit uw website is opgebouwd, hebben in een marktplaats CMS pakket een eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.
Free Web Hosting