Gemakkelijk je marktplaats maken

Een advertentie website is relatief eenvoudig in te zetten voor het genereren van online inkomsten. Dat in elkaar zetten doet u op internet vanuit huis of vanaf kantoor. Voor weinig geld is er al een script te kopen waarmee het opzetten van een eigen marktplaats gemakkelijk te doen is. U kunt vanaf iedere locatie het beheer dan deze advertentie website doen.

De pagina marktplaats PHP script bevat meer informatie over het beginnen van een eigen marktplaats. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

De gebruikersnaam en het wachtwoord voor het uitvoeren van beheertaken mag u zelf kiezen. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. Benodigde functionaliteiten zitten al in het script.

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. De handleiding voor het installeren is online te vinden. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. Het uitvoeren van beheerderstaken is met behulp van uw account mogelijk nadat de installatie gereed is.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. Zo kunt u dit aantal juist limiteren of het aantal extra hoog zetten. Het aantal foto’s per advertentie kunt u zo afstemmen op de beschikbare schijfruimte. Via de voorkant van uw advertentie website kan men zich gemakkelijk registreren als adverteerder. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Wanneer er niet kloppende gegevens worden ingevuld, krijgt de bezoeker een melding te zien.
Free Web Hosting