Uw eigen affiliate internetshop starten

Wilt u geld verdienen online dan kunt u met behulp van een webscript uw eigen affiliate webwinkel opzetten. Een dergelijk PHP script kunt u heel makkelijk op uw webhosting pakket installeren. Meer informatie over het draaien van een eigen affiliate website vindt u hieronder.

Zou u graag naast uw baan een extra zakcentje verdienen? Met relatief weinig inspanning is het mogelijk om extra inkomsten te generen met een affiliate site. U heeft de vrijheid om te bepalen waar en wanneer u tijd erin stopt.

Hoe dat werkt kunt u lezen op affiliate marketing webshop. Een webwinkel PHP script is voorzien van een afgeschermde omgeving waarmee u uw webwinkel makkelijk aanpast. Het is vrij gemakkelijk om de instellingen van uw webshop te wijzigen via het beheerpaneel. Productfeeds kunt u inzetten om automatisch een up-to-date aanbod binnen uw webshop te hebben.

Er zijn een aantal plekken op de site waar u banners kunt plaatsen. Op diverse manieren kunt u een banner aan het systeem toevoegen. U kunt ervoor kiezen om de URL in te voeren en het plaatje up te loaden. Ook kunt u de HTML code van de banner toevoegen in het systeem wanneer dat noodzakelijk is. Er zijn verschillende informatieve pagina’s aan de site toe te voegen zoals een pagina met de voorwaarden of een pagina over de werking van uw webwinkel.
Free Web Hosting