Uw Nederlandse startpagina maken

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Met het startpagina script is het aanmaken van diverse dochterpagina’s mogelijk. Aan elke startpagina op de website kan een subdomein worden toegewezen. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Meer over het startpagina script kunt u via Startpagina aanmaken vinden. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. De startpagina website is volledig aanpasbaar. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

U kunt met het script geld verdienen. De inkomsten komen uit de verkoop van backlinks. De dochterpagina en de rubriek waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder zelf kiezen. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Dit is echter puur voor uw administratie.
Free Web Hosting