Eigen startpagina

Er is een groot aantal startpagina websites waar u een dochterpagina kunt registeren. Dit kan vaak kosteloos. Op de meeste pagina’s zal een apart subdomein voor uw startpagina worden aangemaakt.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. De links worden gesorteerd op onderwerp. Men kan linkblokjes aanmaken en deze linkblokjes een beschrijvende titel geven. Zo staan links over hetzelfde onderwerp bij elkaar. Wel zo fijn voor mensen die uw pagina bekijken. Een beschrijvende titel in uw rubriek helpt ook met indexeren in zoekmachines. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Een eigen startpagina bouwen kijken. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. U kunt uw producten promoten op uw startpagina.
U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Startpagina’s zijn goed voor zoekmachine optimalisatie. Nog beter is wanneer u een startpaginascript gebruikt.
Free Web Hosting