Het maken van uw eigen startpagina website

Startpagina dochters zijn tegenwoordig meer dan alleen maar een lijst met links. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Bent u in het bezit van een startpaginascript, dan kunt u zelfs een eigen startpagina website runnen. Bekijk de pagina Eigen startpagina maken eens in het geval dat u benieuwd bent naar de mogelijkheden van zo een script. Een startpagina script kan worden gekocht met behulp van een link op die pagina.

Het script biedt een aantal opties om middels het internet geld te verdienen. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. De prijs van een link is in de beheergedeelte enorm makkelijk in te stellen. Dit en meer is met behulp van het beheeromgeving te regelen.

Het aanmaken van een banner is uiterst makkelijk en er is geen FTP voor nodig. U kunt bannerruimte verhuren, maar bovendien een Adsense blok is snel toegevoegd. Het script is zo in elkaar gezet dat iemand met nauwelijks technische kennis ermee kan omgaan.

Nuttig zijn startpagina’s verder in het geval dat u linkbuilding activiteiten verricht. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Hierboven spraken we er reeds over. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. Het toevoegen van het laatste nieuws is niet moeilijk met behulp van een widget. Wilt u een poll plaatsen? Het is zo geplaatst met het startpaginascript. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Een kleur is behoorlijk gemakkelijk aangepast.
Free Web Hosting