Systemen voor website beheren

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Een CMS systeem is via de link CMS betekenis simpel te bemachtigen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. U kunt tijdens het draaien van dit script de belangrijke informatie over uw zakelijke website invoeren. U krijgt tevens de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Met behulp van dit account kunt u eenvoudig wijzigingen aan uw website aanbrengen.

U heeft de optie om onbeperkt formulieren aan te maken en op uw site te plaatsen. Bovendien bepaalt u zelf de velden van het formulier. Zo kunt u diverse soorten formulieren aanmaken. Per afzonderlijk veld is aan te geven of het een verplicht veld betreft. Per e-mail zult u de ingevulde formulieren ontvangen. Per los formulier kunt u aangeven waar naartoe het moet worden gestuurd. Verschillende e-mailadressen kunnen zo worden gebruikt om diverse formulieren te ontvangen.

Een demo aanvragen kan middels de website van de webdeveloper van het CMS systeem. Aan de hand hiervan kunt u besluiten of het CMS systeem u bevalt. En beslissen of u het wilt kopen of niet.
Free Web Hosting