Een eigen advertentie website maken

Een eigen marktplaats is met de juiste software simpel te realiseren. Welke opties u heeft, leest u hier. Daarbij zonder technische kennis is een eigen marktplaats met de juiste tool in handen makkelijk te beginnen. U kunt het beheerpaneel bereiken door in te loggen op de website. Er zijn daarnaast aanvullende mogelijkheden aan te bieden. Zo kunt u een bedrag rekenen voor vermelding van de website van de adverteerder.

Meer over zo een script kunt u via het artikel marktplaats PHP script lezen. Spam wordt automatisch door het script geblokkeerd. Verder betaalde categorieën houden een gedeelte van de spammers tegen. Spammers zullen zelden bereid zijn om te betalen voor de plaatsing van een advertentie.

Het beheergedeelte is makkelijk middels een inlogscherm te bereiken. Zodra u bent ingelogd, past u simpel iets aan. Het instellen van de prijs van diverse opties is kinderspel. Daarbij kunt u de op uw website aanwezige categorieën naar eigen inzicht indelen. Bovendien kunt u kleuren en stijlen met behulp van het beheergedeelte gemakkelijk veranderen. U kunt de website zo compleet op uw doelgroep aanpassen.

Registreren als adverteerder kan met behulp van een formulier op uw advertentie website. Een account geeft de mogelijkheid om een advertentie op uw site te plaatsen. Het is mogelijk om wat afbeeldingen aan de advertentie toe te voegen. De gewenste categorie kan daarnaast worden gekozen. De adverteerder kan bovendien voor extra mogelijkheden kiezen. Een website vermelding is een voorbeeld van zo een optie waar u geld voor kunt rekenen.
Free Web Hosting