Startpagina beheer

Het hebben van een eigen startpagina dochter zorgt voor een aantal extra opties die u heeft. U kunt vanzelfsprekend verwijzingen plaatsen naar interessante websites. Dat is de primaire functie van startpagina’s. Daarnaast kunt u diverse andere onderdelen toevoegen aan uw dochterpagina. Dergelijke widgets zijn de laatste jaren steeds meer in trek.

U kunt een startpagina aanmaken door uzelf op een bestaande pagina website te registreren. U zult af en toe wel uw startpagina moeten bijhouden nadat u er links op heeft geplaatst. Sommige websites zullen niet meer bereikbaar zijn en er komen websites bij. Dode links dienen te worden verwijderd van de startpagina. Regelmatig updaten is dus wel belangrijk.

Wanneer u het zo bekijkt is een startpagina nooit af. Heeft u uw dochterpagina’s op een eigen website staan, dan is het mogelijk om het beheer centraal te regelen. Het doornemen van de pagina goede-startpagina.125mb.com is een goed idee wanneer u er meer over wilt weten. U heeft meer controle over het geheel met uw eigen startpagina website. Aan welke voorwaarden de startpagina’s dienen te voldoen dat bepaalt u helemaal zelf. U kunt de optie voor registratie van buitenaf inschakelen waarmee bezoekers zelf een startpagina op uw website kunnen aanmaken.

Omdat de startpagina website op uw eigen webhosting pakket draait, heeft u ook in de hand hoe lang de website blijft bestaan. Het wordt ook eenvoudiger om geld te verdienen met uw website. Denk daarbij aan de verkoop van backlinks. De betaling controleren en de link plaatsen doet het script vaak zelf zonder uw tussenkomst.
Free Web Hosting