Een moderne startpagina website bouwen

Tegenwoordig zijn startpagina’s veel uitgebreider dan dat ze alleen maar op het moment dat linkverzameling fungeren. Het plaatsen van andersoortige widgets is steeds vaker mogelijk. Verder is het met een startpagina script mogelijk om uw eigen startpagina site in elkaar te zetten. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het slim om Startpagina aanmaken door te nemen. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Het script biedt een aantal opties om met behulp van het internet geld te verdienen. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. U kunt de tarieven van de links enorm eenvoudig instellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon middels uw browser. Verder kunt u custom code invoeren voor een banner. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s enorm handig. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Op deze slimme zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Eerder las u het al in dit artikel. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Zoiets kunt u met het script simpel toevoegen op 1 of meer dochterpagina’s. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Wilt u de kleuren van een startpagina veranderen dan is dat ook zo geregeld.
Free Web Hosting