Een nieuwe startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze mogelijkheid is mogelijk. Ook voor mensen zonder kennis van websites maken is dit mogelijk. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Via de link naar de pagina Eigen startpagina samenstellen komt u aan meer informatie. Zo een script is in PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Via een beheergedeelte maakt u simpelweg een startpagina aan.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. De mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden kunt u op elk tijdstip aan en uit zetten. Het aanmelden van een nieuwe gebruiker kan door een registratieformulier in te vullen. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen als men dat wil. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. U kunt op het moment dat beheerder diverse tarieven hanteren hiervoor. Een uitstekende keuze indien u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Naast links kunt u allerlei andere dingen op uw startpagina plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van verschillende websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.
Free Web Hosting