Wil je een eigen advertentie site runnen?

U kunt PHP gebruiken om functies aan uw advertentie website toe te voegen. Er is bij voldoende PHP kennis prima een advertentie script te bouwen. Het kopen van een kant en klaar advertentie script is een andere mogelijkheid.

U kunt met het kopen van een script dat reeds bestaat flink wat ontwikkeltijd besparen. Immers u hoeft geen tijd meer te besteden aan het schrijven van een PHP script. Het kopen van een reeds bestaand script zal goedkoper zijn dan het opnieuw laten bouwen van een script. Mocht er iets mis zijn met het script, dan heeft u een aanspreekpunt bij een kant en klaar script.

Kunt u iets hebben aan een kant en klaar script? De pagina Een eigen advertentie website maken kan u verder helpen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. De betaling dient online te geschieden. De bestanden downloaden kan meteen zodra u heeft betaald. Verder zal er een e-mail worden verzonden naar u waarin de download link is opgenomen. Mocht het nodig zijn om het script ooit opnieuw te downloaden, dan kunt u de link in de e-mail gebruiken.

Ook kan zo een nieuwe versie worden gedownload. Als de bestanden uitgepakt zijn, plaatst u ze op uw webhosting pakket. Houd er rekening mee dat er ook een database gebruikt zal moeten worden. Dit betekent vaak dat deze database speciaal moet worden aangemaakt voor de website.

U kunt in het allereerste scherm van het installatieprogramma een titel invullen voor de website, samen met gegevens voor de zoekmachines. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. Het derde scherm kan worden gebruikt om een beheerdersaccount aan te maken. Daarbij mag u zelf kiezen welke gebruikersnaam en welk wachtwoord u wilt gebruiken.
Free Web Hosting