Maak professioneel een uitgebreide portaal site

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. Wanneer de betaling goed verlopen is, dan wordt meteen de link aan de website toegevoegd. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving. Op eigen startpagina staat veel informatie over het realiseren van een startpagina website met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Er is een handig script verkrijgbaar waarmee u zonder verstand van de techniek zelf een startpagina website kunt maken. Zelf een PHP script in elkaar zetten is geenszins noodzakelijk. Het is met een kant en klaar PHP script heel gemakkelijk te realiseren. U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. Een dergelijke website is opgesplitst in verschillende startpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Het is op een flink aantal Nederlandstalige startpagina sites mogelijk om zelf een startpagina te beginnen.
Free Web Hosting