Beheer van uw linkpagina

Met een startpaginascript kunt u het beheer van een startpagina gemakkelijk doen. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Nieuwe content op de startpagina is daarbij fijn voor de mensen die de startpagina bezoeken.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Betaalt u een klein bedrag, dan worden de advertenties weggehaald. In principe kunt u ze laten staan. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat afbeeldingen en informatieve teksten. Handige tips vindt u ook in het artikel aanmelden startpagina.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan de volledige website in uw beheer. U bouwt er een stukje garantie mee in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting