Begin uw eigen affiliate marketing internetwinkel

Voor extra inkomsten genereren biedt affiliate marketing mogelijkheden. Met behulp van productfeeds kunt u uw webshop uiterst snel vullen met producten. Een product feed bevat de productinformatie van 1 of meer producten. Bovendien de juiste affiliate links zijn opgenomen in de feed. Zonder technische kennis is het starten van een affiliate webwinkel goed te doen.

Bovendien is het wel noodzakelijk dat u zich bij een affiliate netwerk aanmeldt. Met behulp van een dergelijk affiliate netwerk kunnen de benodigde productfeeds worden gegenereerd. In het geval dat er via uw affiliate link iets bij de aanbieder wordt gekocht, ontvangt u een percentage van over de verkoop.

Het script dat op verdienpassiefinkomen.nl wordt aangeboden bevat alle benodigde functionaliteiten om een affiliate shop te starten. Op de website vindt u daarbij instructies voor het installeren van het affiliate script. Maar indien u nog geen geschikte webhosting voor de software heeft, kunt u dit daarbij direct met behulp van deze website regelen.

Bovendien kunt u uiterst makkelijk affiliate banners op uw affiliate site plaatsen. Er is een groot aantal ruimtes binnen uw site waar die banner geplaatst kan worden. Banners aan uw shop aanmaken is makkelijk via het beheerpaneel te doen. Dit beheerpaneel wordt daarbij gebruikt om andere dingen rondom uw webshop aan te passen.
Free Web Hosting