Hoe maak ik een startpagina

Om hoger in Google te komen kunt u deels gebruik maken van startpagina links. Het geeft u de mogelijkheid om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Een andere mogelijkheid is het beginnen van uw eigen startpagina website. Handig als u hoger in Google wilt komen. U kunt daarbij gemakkelijk geld verdienen met een startpagina script. Op deze wijze haalt u de kosten er snel weer uit. Verschillende widgets zijn aan uw startpagina’s toe te voegen. Het laatste nieuws op uw startpagina weergeven is bijvoorbeeld een mogelijkheid. U kunt de positie van andere websites in de zoekmachines verbeteren met startpagina links.

In het geval dat het gebruik van een startpaginascript voor u interessant is, dan verwijzen we u graag naar het artikel eigen startpagina maken. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten gemakkelijk terugverdient. Het aanpassen van kleuren is per individuele categorie te doen. Het is heel gemakkelijk om een nieuwe link categorie toe te voegen. Bezoekers kunnen met behulp van een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Tevens kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Verder is het mogelijk om de metagegevens in te vullen per afzonderlijke startpagina. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Daarnaast kunt u knoppen plaatsen op uw startpagina als u dat zou willen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat uitstekend te doen. De optie om bannerruimte te verhuren ontstaat dan. Een andere optie is het aanmaken van een Google Adsense banner. Alvast met vast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting