Ontwikkel snel een moderne startpagina website

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. Uw website levert zo wat geld op. U kunt zelf de verschillende tarieven instellen van linkjes. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. Een homepage link en een link vanaf een gewone pagina zijn afzonderlijk instelbaar qua prijs. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Meerdere betaalmethoden zult u bij beide gateways kunnen vinden.

Via de beheeromgeving zijn de belangrijkste instellingen eenvoudig aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. Ook kunt u daar de gebruikers op uw website beheren. Zowel Nederlandse als Belgische klanten kunnen zo op een gemakkelijke manier een betaling verrichten. Heeft iemand een betaalde link heeft aangemeld op een dochterpagina? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Professioneel een moderne portaalsite bouwen een aanrader. Via de links in het artikel kunt u navigeren naar de pagina waar de volledige informatie rondom het script staat. Met de licentie die u kunt aanschaffen, mag u het script op meerdere domeinen gebruiken. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Men kan zich via een formulier op uw site aanmelden als beheerder voor een eigen startpagina. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Wilt u een banner toevoegen aan uw website dan is dat kinderspel. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. U kunt meerdere banners koppelen binnen een banner groep. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.
Free Web Hosting