Startpaginascript

Uw eigen startpagina aanmaken klinkt u wellicht wat technisch in de oren. Maar u heeft helemaal geen kennis van de techniek nodig om uw eigen startpagina aan te maken. Startpagina scripts zijn oorspronkelijk een soort gereedschap voor mensen die niet weten hoe zij zelf een linkpagina moeten maken. Aan deze gedachte lijkt in de loop der jaren niets veranderd. Het is dus niet noodzakelijk om iets te weten over HTML en CSS.

Toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zijn de enige zaken die nodig zijn voor het beheren van een startpagina Natuurlijk moet u ook een paar websites hebben om naartoe te linken. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. U krijgt dan toegang tot het beheergedeelte. Hier kunt u uw eigen startpagina aanmaken en beheren.

Mogelijk bent u op zoek naar meer informatie. Er zijn een aantal artikelen die u kunt raadplegen. Zo is het artikel Een eigen startpagina het doornemen waard. U kunt meer teksten erover vinden op de genoemde website. Over eigen startpagina aanmaken is meer te vinden op die website.

Het is goed om te onthouden dat er geen kosten verbonden zitten aan het aanmaken van een eigen dochterpagina. Er is niets dat u kan tegenhouden. Technische kennis is immers ook niet vereist. De startpagina aanmaken en enkele links erop plaatsen zal maximaal een half uur duren.
Free Web Hosting