Nieuwe website maken

Het gebruik van een CMS biedt u enkele voordelen. CMS systemen bieden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze wijzigingen aan te brengen aan je website. Doorgaans is er nauwelijks HTML of CSS kennis nodig. Je maakt je pagina op in een soort tekstverwerker die je al gauw bekend voor zal komen wanneer je regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld Word.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. Alle content die u in het beheergedeelte van een CMS invoert wordt in principe in de database opgeslagen. Content en opmaak worden van elkaar gescheiden waardoor de kans op fouten wordt gereduceerd. Er bestaan best veel CMS pakketten. Ze vereenvoudigen het beheer van uw website aanzienlijk. Er zijn verschillende soorten websites met een CMS pakket te maken. Een wijziging wordt snel aangebracht met een CMS programma. U hoeft geen PHP of HTML kennis te hebben om met een CMS te werken.

Wilt u meer weten over hoe u een CMS in gebruik neemt? U kunt meer informatie vinden op Een nieuwe website samenstellen. Vaak wordt het CMS geleverd met een installatiescript.
Free Web Hosting