Een eigen startpagina online zetten

Voor wat betreft de aanmelding kunt u bij een startpagina website diverse kanten op. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Het aanmaken van een startpagina als paginabeheerder is doorgaans niet verbonden aan kosten. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Het promoten van uw eigen websites op uw startpagina’s is natuurlijk een goed idee. Zoekmachines die de link oppikken, zien de link als een soort aanbeveling. Wilt u hoger in de zoekresultaten komen van de zoekmachines, dan is het goed om deze kennis te hebben. U heeft een streepje voor als u een aantal goede links heeft die verwijzen naar uw site. Komt uw website hoger in Google, dan trekt deze automatisch ook meer bezoekers.

Op het moment dat u bereid bent een startpagina script in gebruik te nemen kunt u ook zelf een startpagina website samenstellen. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een linksuggestie. De beheerder beslist dan over de plaatsing. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. Verder is het bij veel sites mogelijk om een betaalde link te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de link dan gegarandeerd wordt toegevoegd. Heeft u nog vragen omtrent dit onderwerp, dan zou het artikel Uw eigen startpagina maken u verder kunnen helpen. Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, wordt het ook minder lastig om startpagina’s succesvol in te zetten.
Free Web Hosting