Beheer makkelijk een moderne portaalwebsite

Er bestaan diverse manieren om een passief inkomen te genereren. Een manier is het opbouwen van een eigen website. Het hebben van bezoekers is daarbij uiterst belangrijk. Daarvoor zult u een hoge positie moeten hebben in de zoekresultaten van Google. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Daarbij is een optie om uw eigen startpagina website in elkaar te zetten, waarop u links kunt plaatsen.

Een hogere positie in Google kan met behulp van backlinks worden behaald. U kunt in het artikel starpagina script meer lezen over een startpagina script waarmee u een dergelijke website kunt opzetten. Downloaden van het script kan via de link die u in dat artikel kunt vinden.

Het is mogelijk om links aan uw bezoekers te verkopen. Er kan voor een backlink op een reguliere dochterpagina een ander bedrag worden gerekend dan voor een backlink op de voorpagina.

U kunt van verschillende betaalproviders gebruikmaken. Zo is er van de betaalgateway Mollie gebruik te maken.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.

Er zal een formulier op uw website worden geplaatst waarmee beheerders een eigen startpagina kunnen samenstellen. Daarbij kan per categorie de informatie voor de zoekmachines worden ingevoerd. Het gaat daarbij om de meta keywords en een meta description. U kunt per rubriek ook de kleuren wijzigen. U kunt zo opvallende kleuren gebruiken om de aandacht naar een specifieke rubriek toe te halen.
Free Web Hosting