Maak Een Eigen Advertentie Website

Heeft u de juiste tools in huis, dan is een eigen marktplaats beginnen een fluitje van een cent. Men schrijft zo een script doorgaans in de scripttaal PHP. Het wordt bovendien wel marktplaats script genoemd. Een wijziging is gemakkelijk aan te brengen via de beheeromgeving van uw nieuwe marktplaats website. Een adverteerder kan meerdere foto’s aan een nieuwe advertentie toevoegen. Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie kan worden gecreëerd kunt u zelf instellen. Zo kunt u indien u veel schijfruimte heeft meer foto’s toestaan dan indien u zuinig aan moet doen met de schijfruimte.

U kunt makkelijk de verschillende rubrieken op uw marktplaats website aanpassen. U kunt de pagina advertentie script bekijken in het geval dat een dergelijk script u wel handig lijkt. U kunt met behulp van die pagina een betaalbaar marktplaats script in uw bezit krijgen. Binnen een mum van tijd heeft u de website aangepast naar uw eigen wensen. Daarbij indien u niets van de techniek weet, kunt u zo uw website op een gemakkelijke slimme bewerken.

Binnen een mum van tijd heeft u een wijziging gedaan aan de website. U logt in op het beheergedeelte en doet daar de gewenste wijziging. Een wijziging wordt direct aan de voorkant van de advertentie website zichtbaar. Of het nu gaat om een kleurwijziging of het plaatsen van een nieuwe categorie. Het is mogelijk om categorieën te gebruiken die het script voor u aanmaakt gedurende het installeren. U kunt ervoor kiezen om slechts een aantal categorieën ervan te gebruiken indien u dat wilt. Een andere optie is het toevoegen van uw eigen rubrieken. Handig wanneer u zich wilt richten op een bepaalde doelgroep. U kunt uw rubrieken op deze doelgroep afstemmen. Het kan zijn dat bepaalde kleuren perfect aansluiten bij uw doelgroep. U zult het kleurschema heel gemakkelijk kunnen aanpassen naar uw eigen wensen.

U kunt bepaalde categorieën op het moment dat betaald instellen. Een nieuwe advertentie toevoegen kost dan geld. Pas na de betaling is de advertentie zichtbaar op de website. U kunt daarbij een prijs rekenen voor de extra opties bij een advertentie plaatsen. Een voorbeeld is het toevoegen van een website vermelding. Daarbij deze vermelding zal pas getoond worden na de betaling.
Free Web Hosting