Startpagina script

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Het biedt een mogelijkheid om links naar uw website te plaatsen. Zoekmachines en bezoekers kunnen via de links uw site makkelijker vinden. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Er is een scala aan mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Hierover staat op Een eigen startpagina maken het een en ander. Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Eigen startpagina. Met uw startpagina kunt u zelfs extra inkomen genereren. Met behulp van banners kunt u adverteren. U kunt Google Adsense plaatsen. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Men koopt dan een vast aantal links in en betaalt een afgesproken bedrag.

Free Web Hosting