Startpaginabeheer

Zou u een redelijk aantal goede websites zo kunnen opnoemen, dan is het voor u wellicht interessant om deze websites te delen via een linkpagina. Waarbij het mogelijk is om geld te verdienen aan uw startpagina met behulp van Google Adsense. Daarvoor kunt u zonder kosten een startpagina aanmaken. Door slim gebruik te maken van rubrieken op uw startpagina kunt u de links op onderwerp sorteren. Vooral wanneer u links over onderwerpen heeft waar nog weinig over geschreven is, wordt uw startpagina interessant voor bezoekers en zoekmachines zoals Google en Bing.

Uiteraard is het fijn wanneer er een beloning staat tegenover de tijd die u heeft gestopt in het bouwen van de startpagina. Er is een extra inkomen uit de startpagina te halen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een blokje van Google Adsense op uw eigen startpagina te plaatsen.

Voor wat bijverdienen is het dus prima te doen om een startpagina met banners en advertenties aan te maken. De pagina Goede startpagina bevat tevens goede informatie voor mensen die graag hun eigen startpagina in elkaar willen zetten. Via uw eigen startpagina kunt u ook uw eigen website wat meer bekendheid geven. Zowel bij de bezoekers als bij de zoekmachines. Wat ook interessant voor u kan zijn, is een startpagina script. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Maken uw bezoekers regelmatig een startpagina aan met interessante links, dan zorgt dit voor extra snelle groei.
Free Web Hosting