Tools voor site maken

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Over dergelijke tools kunt u met behulp van het artikel CMS betekenis meer te weten komen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. De belangrijkste gegevens rondom uw site kunnen tijdens de installatie worden opgegeven. U krijgt daarnaast de mogelijkheid om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. U kunt met dit account inloggen op de beheeromgeving en beheerderstaken uitvoeren.

Mogelijk zoekt u functionaliteit om een klantenoverzicht aan te maken en plaatsen op uw site. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Een demo aanvragen kan via de website van de programmeur van het CMS systeem. Op deze manier kunt u het systeem eerst bekijken. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het met behulp van de website van de ontwikkelaar aan.
Free Web Hosting